МАСАЖ НА ГЛАВА

След всеки тежък работен ден и стрес ни е нуждно да се разтоварим от напрежението. Един от ефикасните начини за това е масаж на главата. Чрез него ще забравим за проблемите в живота, ще се отпуснем и избавим от негативната енергия.

Ефекти на масажа на глава;

1. Помага при главоболие, мигрена, болки в гърба

Понякога стресът и умората могат да предизвикат главоболие и болка в гърба. Това се отразява на нашите ежедневни дейности и може да доведе до депресия. Затова масажът на главатата, при който се натискат различни точки, може да свали напрежението и дискомфорта в тялото. Определени движения на ръцете върху главата подобряват циркулацията на кръвта към всяка част на тялото и ни правят значително по-спокойни. 2.

2. Подобрява растежа на косъма

Ако искаме дълга, здрава и красива коса, хубавият масаж на косата може да ни помогне. Той подобрява притока на кислород към скалпа и корените на косата, като прави космените фоликули по-здрави.

3.Помага при безсъние

Основната цел на масажа на главата е отпускане и снемане на напрежението. Това подобрява и съня ни. Колкото по-спокойни сме, толкова по-лесно ще се унесем в леглото.

4. Зарежда ни с енергия

Когато сме стресирани и раздразнени, не можем да освободим съзнанието си и трудно вършим каквото и да е действие. Масажът на главата в обедната почивка или в края на работния ден ни зарежда с енергия и помага да релаксираме макар и за малко.

ЦЕНИ

30 мин – 55 лева