Офис Масаж

Mass Massage предлага офис масажи в  София. Офис масажът се прави през дрехи и върху специално предназначен за целта стол. Масажират се главата, врата, целия гръб и горните крайници. 

 Към офис масажът сме добавили и няколко стречинг техники, за да подобрим мускулната еластичност и мускулния тонус. 

 По желание на клиента към офис масажа може да се добави и апаратен вибромасаж върху съответните мускулни групи. 

ОФИС МАСАЖ

Психическият стрес, породен от забързаното ежедневие и интензивния работен процес, върви ръка за ръка с физическият, който обикновено е причинен от еднотипната, неосъзната неправилно заемана стойка, прекарваща часове пред компютъра.  

 Стресът, напрежението, болката и дискомфортът в мускулите и ставите значително могат да влошат здравословното състояние на човек, качеството му на работа и това да са едни от причините за редовни и дълги отсъствия от работното място.  

 Ето защо все повече се дискутира темата за ограничаване на негативните ефекти по време на работа и подобряване качеството на работоспособност и ефективност. 

 Офис масажът може да бъде изключително полезен в това отношение. Редовното му прилагане може да помогне за редуциране на негативните физически и психически последици от стреса, а от там и за по-доброто здраве, самочувствие и представяне на работното място.    

ЗА ПРОЦЕДУРАТА ОФИС МАСАЖ

  • Ние от Mass Massage изпращаме наш специалист заедно със специално предназначеният масажен стол, във вашият офис съответно в уговореният ден и час. Столът, предназначен за провеждането на масажа, заема по-малко от 1кв.м. и може да бъде поставен както в отделно, предоставено от Вас помещение така и в самият офис.
  •  Офис масажът се прави през дрехите и по никакъв начин не смущава работната обстановка, в случай че се прави в общото помещение.
  • Масажната процедура е с времетраене от 15 мин и обхваща горната част на гърба, кръста, горните крайници, врата и окосмената част на главата до слепоочието.
  • По желание на клиента може да се приложи апаратен вибромасаж и стречинг техники. Значително се облекчава и коригира стойката, като се релаксират напрегнатите мускулни групи и се тонизират разтеглените. 
  • Подобрява се кръвния и лимфния ток, подвижността на ограничените от движение стави и се стимулира цялото тяло.
  • Мигновен ефект за облекчено от стрес и напрежение тяло, повишена концентрация, мотивация и работоспособност.

Защо да изберете Mass Massage?

Проектиран модерен бизнес

Mass Massage предлага офис масажи терапии за фирми от всякакъв мащаб.

Квалифицирани терапевти

Всички терапевти на Mass Massage, резервирани за офис масаж, са изцяло проверени от нас и ви дават пълното спокойсвие да се отпуснете и релаксирате.

Увеличете щастието на служителите си

Доказано е, че масажът подобрява позата и освобождава мускулно напрежение. По-ниските нива на стрес означават по-добра концентирация и производителност.

Работим С ANDJOY

Mass Massage има удоволствието да си партнира дълго време с Andjoy. С Andjoy и Mass Massage можете да изпитате пълното щастието от офис масажите напълно безплатно. Ако желаете да се възползвате от безплатните офис масажи, бихте могли да ни поканите във вашия офис или пък да заповядате в студиото на Mass Massage.

Колко безплатни масажи мога да си правя всеки месец?

В зависимост от месечния ви абонамент към Andjoy, бихте могли да се възползвате от 2 до 4 безплатни масажа на месец.

Dynamic – 2 безплатни офис масажа месечно;
Active – 4 безплатни офис масажа месечно;

Важи и за придружители към основните абонати! Придружителите могат да се възползват от офис масажа единствено и само в студиото на Mass Massage!

От какви видове масажи мога се възползвам с Andjoy?

С Andjoy е възможно да се възползвате напълно безплатно само от масаж върху специално предназначен за целта стол. Масажът е известен още като “офис масаж”.

Какво е офис масаж?

Офис масажът се прави през дрехите и по никакъв начин не смущава работната обстановка, в случай че се прави в общото помещение.

Масажната процедура е с времетраене от 15 мин и обхваща горната част на гърба, кръста, горните крайници, врата и окосмената част на главата до слепоочието.

По желание на клиента може да се приложи апаратен вибромасаж и стречинг техники. Значително се облекчава и коригира стойката, като се релаксират напрегнатите мускулни групи и се тонизират разтеглените.

Как мога да направя резервация за масаж с Andjoy?

Вашата резервация може да кликнете 👉 тук