КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ

Един от най-предпочитаните масажи в студиото на Mass Massage е именно класическия масаж.

Целта на класическия масаж е цялостно релаксиране и тонизиране на организма. Стимулира се имунната система, подобрява се и се засилва локалното и общото кръвообръщение на организма, подобрява се и лимфната система, намалява се максимално напрежението в мускулите. Класическият масаж е един чудесен метод за премахване на стреса и подобряване дейността на нервната система. Този тип масаж е идеалното профилактично и закалително средство за ежедневно здраве и тонус!

В студиото на Mass Massage използваме най-различни видове масла, кремове и лосиони по вкуса на всеки наш клиент. За да въздействаме максмилано ползотворно по време на процедурата сме създали предразполагаща обстановка, музика и аромати за сетивата.

Класическият масаж има изключително благоприятно въздействие върху цялото тяло като премахва натрупаната умора и стрес от забързаното ни ежедневие. Хората, които водят заседнал начин на живот са потенциална мишена за хроничните болки в гърба и кръста, именно затова те се доверяват на екипа на Mass Massage и успяват да се насладят пълноценно на живота!

Масажът започва първо с отпускане на гърба с цел въздействие на перифената нервна система. След това се масажират врата и горните крайници. Винаги се набляга на проблемната зона, ако има такава. За екипа на Mass Massage всяко тяло е индивидуално различно и затова трябва да се вземе под голямо внимание желанието на клиента за силата на натиска. След обстойно направеният масаж на гръб и горни крайници се преминава към долни крайници, като пожелание на клиента към масажа на краката може да се включи и зоната на ходилата. Процедурата завършва с релаксиращи похвати на деколтето и шията, а по желание може да се добави и лицето.

Класическият масаж е чудесен терапевтичен метод за понижаване нивата на стрес и напрежение в мускулите. След масажа тялото ви се чувства ободрено и заредено с позитивна енергия!

Класическият масаж се препоръчва за профилактика и лечение на някои заболявания, отстраняване на умората и мускулното напрежение, подобряване тонуса на организма. Подходящ е за хора, подложени на ежедневен стрес и напрежение.

ЦЕНИ

45 мин – 60 лева

60 мин – 70 лева

90 мин – 95 лева